Uudenmaan Kennelpiiri

Ajokoirajaosto

2.5.2013

 

SUOMENAJOKOIRIEN AJOKOKEIDEN PIIRIMESTARUUSKOKEEN SÄÄNNÖT

PM-koe on järjestettävä vähintään kaksi (2) viikkoa ennen Etelä-lohkon karsintakoetta. Koe on samalla valintakoe Etelä-lohkoon.

PM-kokeeseen on ilmoittauduttava kirjallisesti viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen koetta. Ilmoittautumisen yhteydessä on nimettävä kaksi tuomaria, joista vähintään toisella on oltava oikeus toimia ryhmätuomarina.

PM-kokeeseen saa osallistua koira, jolla on näyttelyssä  vähintään laatuarvostelu H ja palkintotulos ajokokeessa. Koiran tai omistajan kotipaikka on oltava Uudenmaan Kennelpiirin alueella.

Useamman omistajan koira osallistuu sen omistajan kennelpiirin mestaruuskokeeseen, jonka alueelle koira pääasiassa on sijoitettu. Koira voi vuosittain osallistua vain yhden kennelpiirin mestaruuskokeeseen.

 

Jos osallistujamäärä ylittää kaksitoista (12) koiraa, voi järjestäjä tarvittaessa leikata liian suurta osallistujamäärää aikaisempien tulosten perusteella. Mikäli koiria ilmoittautuu kokeeseen enemmän kuin kaksitoista (12), voidaan osallistuvat koirat valita seuraavassa järjestyksessä:

1.) Edellisen vuoden piirin mestari

2.) KVA -arvon saavuttaneet koirat

3.) Muut AJOK -tuloksen saavuttaneet koirat

KVA -arvon ja AJOK -tuloksen saavuttaneiden koirien järjestys määräytyy pistemäärältään parhaan, viimeksi kuluneen kahden (2) vuoden aikana saavutetun, AJOK -tuloksen perusteella.

Osanottomaksusta päättää Kennelpiirin ajokoirajaosto.

Muutos astuu voimaan 1.9.2013.

Ajokoirajaosto