Tapahtumat

Ilmoittautumiset täytyy lähettää 12.1.2023 menessä Tapio Rantanen.

Sähköposti tapio.rantanen@hotmail.com

Arvoisa Ajokoirayhdistys

Jälleen on se aika vuodesta, jolloin otamme yhteyttä tulevan KETTUKAPINAkisan tiimoilta. KETTUKAPINA järjestetään 21-22.1.2023 KETTUKAPINA on kansainvälisen arvon omaava kilpailu.

Me Kankaanpään Seudun Kennelyhdistyksen ajokoirajaoksen puuhakkaat henkilöt, olemme täällä järjestäneet Suomen suurinta ketunajokoetta, nimeltä KETTUKAPINA. Tulevana koekautena on vuorossa 23.as kerta. Esitämme teille aiempien vuosien kaltaista ehdotusta.  Toiveena olisi, että yhdistyksenne lähettäisi yhden koirakon mukaan KETTUKAPINA kisaan. Lähettävä yhdistys kustantaa osallistuvan koirakon osallistumismaksun 140 €, joka sisältää myös kaikki osallistujan ateriat kisapäivinä. Toivomme, että lähetettävän koirakon mukana olisi vähintään yksi ryhmätuomarikelpoinen tuomari.

KETTUKAPINA voisi olla hieno ponnahduslauta esimerkiksi nuorelle koiralle / ohjaajalle ja osallistumisen kautta se voisi lisätä ja kasvattaa kenneltoimintaa. 

Kilpailu on kaksipäiväinen ja urokset sekä nartut kilpailevat omissa sarjoissa, kuitenkin niin, että kahden päivän yhteenlasketun tuloksen perusteella selviää KETTUKAPINAnvoittajakoira. 

Edellisvuosien tapaan kummankin päivän voittajakoira saa tutkapalkinnon ja koko kokeen voittajalle on luvassa jälleen hieno pääpalkinto, joka tänä vuonna on haulikko.

Tiedoksi, että  keskuspaikkana toimii Juhlatalo Artelli, joka on aivan Kankaanpään keskustassa.  Hotelli Kantri, Kankaanpään keskustassa on tarjonnut edullista yöpymistä 2 hengen huone/ 80€/ yö. 1 hengen huone 85 / yö. Sisältäen aamiaisen. Koiranomistaja varaa itse majoituksen.

Hotelli Kantri

Linnankatu 2, 38700 Kankaanpää

+358 2 572 700

myynti@hotellikantri.fi 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset viimeistään 15.1.2023

Ps. Voitte varata jo nyt paikan yhdistystänne edustavalle koirakolle halutessanne ja ilmoittaa nimet myöhemmin.

Hyvää Joulua ja Parempaa UuttaVuotta !

Jouni Vanhatalo

puh. 045 – 636 77 46

jouni.vanhatalo@hotmail.com

Kankaanpään Seudun Kennelyhdistys ry

Tilinumero: Ksky Fi42 5106 0120 0776 58